Thuis ProductenMedisch het Ziekenhuisbed

ABS Materiële Draagbaar over de Weerstand van de het Kabinetsschuring van de Bedlijst voor het Ziekenhuis

ABS Materiële Draagbaar over de Weerstand van de het Kabinetsschuring van de Bedlijst voor het Ziekenhuis

  • ABS Material Portable Over Bed Table Cabinet Abrasion Resistance For Hospital
  • ABS Material Portable Over Bed Table Cabinet Abrasion Resistance For Hospital
  • ABS Material Portable Over Bed Table Cabinet Abrasion Resistance For Hospital
  • ABS Material Portable Over Bed Table Cabinet Abrasion Resistance For Hospital
 • ABS Material Portable Over Bed Table Cabinet Abrasion Resistance For Hospital

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: Shenguang
  Certificering: CE
  Modelnummer: SN01/SN02/SN03/SN04/SN05/SN06/SN07

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 10 sets
  Prijs: Negotiable
  Verpakking Details: 0.48m×0.48m×0.76m
  Betalingscondities: T/T
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Hoog licht:

  elektrisch regelbaar het ziekenhuisbed

  ,

  het ziekenhuis overbed lijst

  Over Bedlijst

   

  Productnaam:
  Medisch kabinet
  Materiaal:
  Hoog ABS - de plastieken van de kwaliteitstechniek
  Gebruik:
  Geduldige ruimte; Medische Kabinetten
  Kleur:
  roze, groen, wit, blauw of aangepast
  Maximum veilige lading:
  10kg

   

  Eigenschap:

  1 . Algemeen keurt ABS goed het materiële injectie vormen, met hoge weerstand, schuringsweerstand, bestand, corrosie krast, zuur en het alkalibewijs, enz.), mooie grootmoedige verschijning, kiest blauwe en witte kleur.
  2. Het hoofd van een bed is samengesteld uit kabinet zette zich in de positie van iemand anders, oppervlaktedekking, kastdeur, lade, tekenbord, handdoekrek etc., het ontwerp van de trekkrachtplaat met waterglas en thermometer geplaatste groef;
  3. Het kabinet zette zich in de positie van iemand anders is de vorm van de bedlijst in een cirkelboogvorm, links en net twee kanten met een gevouwen handdoekrek, verborgen vereist zal uit worden uitgerekt, en de ondeugd stortte in wanneer niet in gebruik, zich in type in het lichaam aan de kant van het kabinet zetten in de positie van iemand anders, Hoekwaaier van 90 graden wordt geplaatst; Een kabinet zette zich in de positie van iemand anders binnen muren.
  4. De de schok handshandle kenmerken van de kastdeur stemmen met het principe van de menselijk lichaamstechniek overeen, heeft de binnenkant van de kastdeur magneet zuigen, toevoegt om toe te voegen een laag van tin in het steviger en duurzaam maakt.

   

  Werd Medisch de Instrumentenco. van Shanghai Yuejin, Ltd (formeel Medische het Instrumentenfabriek van Shanghai Yuejin) opgericht in 1974, en wordt nu gevestigd in Industriële de Ontwikkelingsstreek van Kangqiao, Pudong-District, Shanghai, dat een architectuurgebied van sqm 8000 behandelt. Het was onder de eerste 50 ondernemingen die de Medisch apparaat Vergunning van de Productieonderneming van SFDA kregen. Wij hebben 150 personeelsleden en onder hen zijn er 32 technische en QA personeelsleden. Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van vele soorten incubators, droogovens, testkamers, ijskasten, centrifugeert, biochemieinstrumenten en thermostatische instrumenten, die 8 reeksen en 300 punten behandelen. Onze producten zijn toepasselijk in medische, landbouw, bosbouw, milieubescherming, de industrie en wetenschappelijke onderzoekinstituten en winnen hoog prestige onder de gebruikers en onze industrie.

   

  Ons handelsmerk Hengzi is getiteld als Beroemd Merk van Shanghai ononderbroken 4 jaar sinds 2002. Wij hebben geavanceerde processtroom en toegepast geavanceerd numerieke controleapparaat, testmateriaal in de productie gevestigd. Naar onze mening, is de kwaliteit het leven van onze onderneming. Het bedrijf werd verklaard aan ISO-9001:2008 en ISO-13485:2003kwaliteitsbeheersysteem en won de titel van „De Klasse van het Kwaliteitsbewakingskrediet een Onderneming“. Wij zijn geschat als „Prijzenswaardige Onderneming“ onophoudelijk 9 jaar door het Gemeentelijke Beleid van Shanghai van de Industrie en Handel en het Comité van het de Ondernemingskrediet van Shanghai. De Co2-Incubator wint de titel van „Populairste Medische Instrument van Shanghai het“ door de de Medische apparatenindustrievereniging van Shanghai.

   

  Wordt de Medische Optische de Instrumentenfabriek van Shanghai Yuejin, die in 1975 wordt opgericht, nu gevestigd in Industriële de Ontwikkelingsstreek van Luojing, Baoshan-District, Shanghai, dat een architectuurgebied van sqm 8.500 behandelt. Aangezien een professionele fabrikant van medische instrumenten, wij de gehele reeks van s van geavanceerde productiereeks bezitten, zijn de hoofdproducten Oog en ENT Kenmerkende Reeks, UVsterilisatievrachtwagen, luchtdisinfector, infrarode stralingslamp, de toebehoren van de Röntgenstraalfilm de kijker en, het ziekenhuisbed, medisch karretje en kabinet, verzorgingsinstrument, ultrasone klankreinigingsmachine, enz., die meer dan 600 soorten behandelt.

   

  Met een sterk R&D-team en hoge eisen ten aanzien van kwaliteit, Yuejin-hebben de producten hoge prestige en erkenning thuis en breed gewonnen. Yuejin heeft de toekenning van „Onderneming van Krediet gewonnen“ dat door het Beleid van Shanghai voor de Industrie en Handel en Medische het Instrumentenhandelsvereniging van Shanghai wordt uitgegeven. Het oog en ENT kenmerkende reeks worden beoordeeld als „Populairste medisch apparaatproduct“ en „Gemerkt product“ door het Medische apparaatindustrievereniging van Shanghai. Voorts zijn wij ook verklaard en geregistreerd onder de normen van ISO-9001:2000, ISO-13485:2003 en Ce. Veel van ons producten eigen octrooi, zoals gebruiksklaar apparaat voor van de LEIDENE de kijker Röntgenstraalfilm, directe disinfector van de Oftalmoscoop hoofd, UVlucht, muur opgezette ENT kenmerkende reeks, specifieke elektromagnetische spectrumlamp, etc….

   

  Contactgegevens
  Shanghai hengyue medical instruments co.ltd

  Contactpersoon: Mr. Kelvin

  Tel.: +8613310062820

  Fax: 86-21-66531326

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten